søndag 31. august 2008

UTFORDRING FRA MINNELITA

Elgen Mortimer flyr!
Tenk at det er siste sommerdag i dag... Jeg elsker sommeren, men det er egentlig helt ok at i morgen offisielt er første høstdag.  Frisk klar luft, vakre farger, flyvende elger mot blå himmel(se bildet...;-), deilige hverdager som egentlig er selve livet, og ikke minst en god unnskyldning til å ligge på sofaen under et pledd, med en uanstendig stor kopp te (evt glass vin) og et rykende ferskt interiørblad... Hmm.  

Gutta mine trives i barnehage og på skole, mannen jobber kortere dager enn før, og jeg trives glugg ihjel på Tinnies Hus hvor jeg kan fråtse i det fineste tilgjengelig i interiørverdenen.  Jeg trener faktisk styrke hver dag med alt det fysiske arbeidet på jobben, musklene er merkbart større nå enn før, og samvittigheten hva angår trening er lettere enn på lenge:-)

Jeg skal snart få hushjelp annenhver uke, etter et par år med diskusjoner med min kjære.  Han har endelig skjønt det, og jeg gleder meg voldsomt.  Alt som kan bidra til en mer positiv, energisk og blid kone vil jo etterhvert komme ham til gode også... ;-) Og det har han endelig forstått!

Denne utfordringen fikk jeg av min beste venninde hjemmefra, Minnelita.  Her kommer endelig svaret:

3 navn jeg går under:
Sussen, Ragga og Mammasita

3 ting som skremmer meg:
Atomkrig, flykrasj, og å miste de jeg elsker høyest

3 ting jeg ofte/helst har på meg:
Tunika, jeans, yukata

3 sannheter om meg selv:
Glemsk, kravstor, drømmende

3 ting jeg gjerne vil ha:
Frisk familie, foreldre i Norge, kjæledyr

Jeg sender utfordringen videre til 3 bloggere;
Den alltid trofaste og hyggelige Hespe(hespe.blogspot.com), og to nye bloggvenner jeg har funnet; Dillapålilla(sannesmamma.blogspot.com) og Hagen på Landet(hagenpalandet.blogspot.com).

Lykke til!

lørdag 30. august 2008

EN ALDRI SÅ LITEN GÅTE...


Den første  der ute som klarer å løse denne gåten får en liten gave i posten fra meg :-)

¨Svart som natten,
 het som helvete,
 klar som himmelen, 
 søt som kjærligheten...¨

Hvem er jeg...?

Lykke til jenter!
Lørdagsklem fra meg

For ordens skyld:  bildet har ingenting med løsningen på gåten å gjøre... Var bare så fint sommerbilde synes jeg :-)

onsdag 20. august 2008

Smakebiter fra Tinnies Hus

Merkene vi fører er blandt annet: Lexington, Riviera Maison, Cath Kidston, Green Apple, Ralph Lauren, Greengate, Fogia, IDP, Bruka, Holtan, Jeanne de Arc Living, House Doctor, Lisbeth Dahl, Englesson, Designers Guild, Sandberg, LAMA, 
osv osv

For en sommerdrøm!  Lexington stil og hytteliv i skjønn forening spør du meg.  Dormez bien!
Barneavdelingen vår er helt nusselig!  Så masse skjønne ting til både jente og gutt!  De fleste barn nekter å dra herfra:-)  Deilig for mor...

Vi har masse fra Riviera Maison og det passer  utmerket for hyttefolket i området.  Legg merke til de fantastiske putene i sofaen sydd av Ralph Lauren stoff med falmede gamle roser...  Sublime!
Og bak denne disken finner du oss blide jenter.  
Sukk, så mye man skulle tatt med seg hjem, om ikke karen hadde satt ned foten og innført innkjøpsforbud...

Sommerminner...

Jeg bare måtte male en vegg i yndlingsfargen min lys aubergine.  Jeg syntes det ble lekkert jeg.  Vil så gjerne være helt fransk shabby chic, men jeg trenger litt mer farger enn som så...  Det er visst meg det:-)  Stolene våre, som er dårlige kopier av Jacobsen stoler, er dødsdømte, og jeg har startet prosjektet med å finne fine gamle stoler med pute som jeg kan trekke om og male.  Hva synes dere?  Skal hver enkelt stol få sin egen duse fine farge og trekk?  Eller blir alle hvite med samme stoff?...
Rekefester ble det mange av i sommer.  Men jeg får aldri nok!  Ingenting sier sommer som fulle boller av ferske reker, aioli, baguetter og masse deilig kald hvitvin!  Nam nam.

Den vakre gamle vindmølla ved stranda på Mar Menor i Spania.  Syntes den var såååå fin...

For en herlig sommer! :-)

Gammel sinkbalje fylt til randen med vakre pelargonier fra jobben (kjekt å få med over-the-top blomster hjem)

Min kjære adirondack stol og skammel, hvitvasket og veldig deilig lesestol i bakgården vår...
Samme roser som i barndomshjemmet mitt.  Nydelige hva?
Vakre Helgeroas famøse solnedganger slår det meste.  Vi er så heldige å ha et stort deilig sommerhus med hage og bryggerhus pluss vaktmester!  (Svigerfar;-)
Siden jeg så sjelden får blomster kjøper jeg dem likegodt selv.  Friske vakre blomster må man ha, det burde være en kvinnes-rett!Endelig fikk jeg litt tid og hjelp til å få mac`en til å adlyde mine ordre.   Beklager at det har tatt sånn tid...  
En herlig sommer med lange hetebølger var akkurat hva jeg trengte.  Deilige dager både hjemme i hus og hage, Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, hytteferie ved Feren, soltur til Kreta, og masse jobbing på Tinnies Hus har preget mitt liv siden sist.  Jeg stortrives på jobb, småen elsker sin første barnehage, og store- gutten min har blitt andreklassing, i tillegg har mannen min fått en enda bedre stilling i sitt firma, så alt i alt er livet fantastisk!
Jeg håper virkelig at alle dere andre bloggere/lesere har hatt like skjønne måneder som meg.  Snart er det høst, og det er egentlig helt ok.  Høstvarene har begynt å strømme inn dørene på jobben, og det er masse lekkert!  
Jeg har funnet en ¨ny¨interiørbutikk i Tønsberg og den er herlig!  Lune hjem heter den, og har fra før en lekker nettbutikk.  Hyggelig dame som driver stedet også.
Jeg skal snart legge inn noen bilder fra jobben, men i dette innlegget var det dessverre ikke plass.  

God sensommer!
Klemmer fra Sussen