tirsdag 25. november 2008

Julestemning hos Tinnies Hus :-)

Her kommer noen smakebiter fra butikken i disse førjulstider:
Bare klikk på bildene for å se alle detaljene...

Dette er en liten detalj fra et vakkert og stort speil jeg har forelsket meg i. Gruer meg til den dagen noen går ut døren med det...


Denne salongen er bare så lekker og glamorøs og litt maskulin på samme tid!


Disse stjernene i flettet kurv er perfekte til å henge på døren eller husveggen. De er så fine at de kan brukes året rundt spør du meg.


Her er et lite overblikksbilde fra bak i butikken. Sukk, den som bare kunne velge og vrake:-)


Dette er uten tvil min drømmesofa! Jeg synker ned i den et par minutter hver dag bare for å nyte... Stoffet har litt gullskimmer og føles veldig dekadent!


Vi har fått inn Casagent i rosa, og det må være den vakreste rosa-fargen ever! Jeg har tatt meg friheten og pakket inn en jumbokopp fra mamma til meg selv i julegave ;-)


Det bugner av vakre smykker fra OXXO og Senze of Joy, og nydelige julekort fra Jeanne d'Arc...


Den perfekte julekalender! Er ikke engelen i sink søt? Jeg har pakket masse fine gaver som nå henger til pynt. Barna som går forbi ser lengtende etter den...


Personlig er jeg ikke så glad i rødt, men denne rødfargen, som minner litt om gamle tekstiler jeg husker fra oppveksten i Trøndelag, går alldeles utmerket! Blir rent nostalgisk jeg...


Bordene flyter nesten over av all julepynten. Mange er godt i gang med med handlingen til jul!


Min ønskeliste for denne julen: Dette spisebordet i weathered oak med sorte ben som kan bli opptil 3,5 m langt, og slike nydelige stoler fra Riviera Maison med linkappe... Anyone? Please?



Slike resirkulerte teakbord selges ut raskere enn vi får dem inn. Nydelige, miljøvennlige, og riktig så i tiden!


Legg merke til St.Etienne taklampen bak til høyre. Den henger endelig i min entre! Jippi! Det ble helt perfekt!



Her er det jul i Lexington land. Masse lekkert i tekstiler å fråtse i!


Disse hyllene er i drivved med metallramme rundt. Vi har også sofabord og sidebord i lignende utførelse. Den som bare kunne byttet ut det man har hjemme...



Jeg pleier aldri få julestemning så tidlig men i denne jobben er det jo helt umulig å forbli upåvirket:-0 Lekre julekuler, adventskalendere, lysestaker, engler, mini-juletrær, puter, pledd, julestjerner, fattigmannsølv, osv osv. Sukk, julestemningen siger på...

-------------------------------------------------------------------------------------------------

mandag 10. november 2008

Mitt romantiske soverom....

Husets mest romantiske rom må være soverommet vårt. Takk for at jeg får leve ut mine rosa-sky-drømmer her inne kjære:-)

Jeg har klart å lage et lite sminke-bord hjørne og er såååå fornøyd! Her finnes gamle perlekjeder, skolebilde av mamma, lyslenke rundt det franske kaminspeilet, konfirmasjons-bilde av meg fra Kina i tradisjonell kjole, et etasje-kakefat fylt med smykker, favoritt parfymen min Flower Bomb av Viktor & Rolf, osv osv. Puffen er i sølv-farget skinn fra Tinnies Hus, og knottene er selvfølgelig enorme krystaller.

Putene i sengen er i silke og velour fra Tine K, det samme er den nusselige lampeskjermen. Gardinene er i tung fløyel og sengeteppe har Mormor Dagny heklet til oss. På veggen henger noen av favoritt plaggene mine, smykker, englevinger og gamle minner, samt søte selskapsvesker.

Bildet over sengen av meg høygravid med sønnen vår var en morgengave til min kjære. På rammen henger min kjæreste eiendel, et veldig gammelt kjede med nydelig kors jeg arvet av min mormor.

Alt i alt, er jeg en veldig fornøyd romantisk sjel...





Flere bilder følger i innlegget under...

Mitt romantiske soverom...





torsdag 6. november 2008

Så var snart helgen her igjen :-)









Så var helgen like rundt hjørnet igjen. Hverdagene flyr avgårde, og ukene går så fort at jeg føler ikke lenger at bare døgnet mangler noen timer, men at uken også mangler noen dager... De siste par ukene har i tillegg det som kunne gått galt gått galt. Her snakker vi sykdom blant både barn og voksne, vannlekkasje fra badet, ødelagt rygg, osv osv... Desto deiligere er det å kunne slappe av og nyte synet fra alle de vakre bildene på bloggene der ute. Så godt å koble av fra livets harde realiteter og bare se og lese om skjønne interiører, matgleder og livsnytelse:-)

Så god helg til dere alle sammen!
Selv skal jeg ha hjemme-alene-fest med sønnene mine i morgen kveld. Middagen inntas på MacDonalds etter oppfordring fra den eldste... Vi skal være sent oppe og se 'Skal vi danse?'. Lørdag morgen skal hele familien på Hotell frokost med gode venner :-) Jippi! Senere på dagen kommer barnevaktene (svigers) og da bærer det avsted til Oslo for lillebrors store 30 årsdagsfest. Det er utkledningsfest, og vi skal dra som pirater! He he. Jeg er Elizabeth Swan, mens min kjære er den fantastiske Captain Jack Sparrow... Kan bli bra!

Søndagen kan man jo håpe blir ren avslappning før en ny uke starter igjen...

Her er et lite utvalg av detaljer fra mitt hjem. Prinsesseovnen er like vakker som den er trofast. Saueskinnet henger bare til pynt over rekkverket. Hjerteeføyen var en innflyttingsgave fra venner og står like vakker som den gjorde for halvannet år siden.

Stor klem fra meg