onsdag 28. januar 2009

Eureka: Cars Møbler fra Tyskland !!!
Sjekk ut disse fantastiske vakre og praktiske møblene! Jeg har falt helt for Cars Møbler. Veldig min stil:-) Kunne tenkt meg både lenestolen med pall, dataskapet, barneskolepulten, osv osv... Bildene er fra nettsidene deres.

Ellers har jeg hatt min første ridetur på Mac og det var kjempedeilig! Gleder meg allerede til neste onsdag:-) Føler jeg får i pose og sekk; få ri igjen, masse frisk luft, bli kjent med hyggelige mennesker og dyr, og få gjøre noe jeg virkelig bryr meg om. Jippi! Handlet rideustyret i går, og mangler bare en egnet ridejakke og ridestøvler til våren. Nok om det...

Nå skal jeg kose meg med BoligPluss og rømmegrøt:-)
Ha en fortreffelig onsdagsaften jenter.
Stor klem fra John Wayne...

mandag 26. januar 2009

Stua vår


Smaken forandrer seg igjennom livet, og innimellom føler jeg for forandringer. Kanskje ikke de helt store? Jeg har aldri fått helt sansen for gardiner, så for meg er dette veldig nytt. Lykken var stor når 1700 talls rullegardinene i lin fra Designers Guild var på plass. Har fortsatt tilgode å få kjøpt pene fester til snørene, men det kommer! Er så fornøyd!

Ellers har det blitt to store gulvputer med hvitt trekk, nye, hvite puter og et stort quilteteppe med striper i sofaen. Noe fra TineK og noe fra en blogger som kaller seg Evelinas Hus. Jeg er veldig glad i hvitt for tiden, så noe av det lilla jeg elsker må vike...

Det beste med stuen er at det er masse boltreplass for ungene. De herjer og løper, sparker ball og klatrer rundt. Litt av et leven kan jeg love:-) Det er plass til flere møbler, feks en dagseng, et skrivebord eller en Howard stol med puff, men jeg er glad i litt luft og jeg. Godt at ikke hele stuen er full liksom. Men jeg savner det nydelige juletreet i vindushjørnet ved tv'en. Det passet nemlig så perfekt inn at vi vurderte å la det stå! Hi hi. Men det får stå ute på balkongen i hvertfall, så helt kastet ut er det ikke...

P.S. Flatskjermen er veldig stor ja, men man blir faktisk veldig fort vant til det ;-)
Stor mandagsklem, Sussen

søndag 25. januar 2009

Vårfornemmelser allerede? :-)
Sussens fornemmelse for vår... Jeg drømmer allerede, om lyse dager, krokus og perleblomster, vakre hortensia og oliventrær ute på trappen, lette og ledige klær, for ikke å nevne muligheten til å pakke bort alle vinterklær for både voksne og barn og å kunne plante ut alle søte små 'juletrær' som pynter vinterhjemmet vårt...
Heldigvis kommer våren tidlig til handelsstanden:-) Det bugner av vårblomster og myke bomullsklær fra Anouska.
Dermed drypper det litt på meg også. To nydelige tunikaer og en himmelblå hortensia... Deilig!

Jeg har blitt forrytter og skal ri tur hver uke på Mac, en ridehest med mankehøyde 175... Skal ut og shoppe rideutstyr til uken tenker jeg. Endelig har jeg blitt klok nok til å sette av tid til mine egne hobbyer! Gleder meg til lange turer i skogen på Nøtterøy, høyt til hest:-) Legger ut bilder når vi har kommet litt i gang.

Hjemme har vi endelig fått opp de nydelige 1700 talls rullegardinene i lin i stuen. Det ble kjempefint! Lover å ta bilder og legge ut snart. Vi har også flyttet rundt på møblene i spisestuen og det ble skikkelig bra! Det er til og med plass til en deilig lesestol ved peisen. Når min kjære tar initiativ på egenhånd er jeg ikke sen å be! Begynt å lete etter den perfekte stolen allerede. Vi skal selge den moderne høyglans skjenken fra Ikea på finn.no og heller lete etter et søtt gammelt barneskrivebord med kul stol til så minsten kan tegne litt i nærheten av oss voksne:-)

I skrivende stund sitter jeg varm og god foran peisen etter en flott dag med gutta mine. Vi har vært på heste-visning alle 4, spist på en særdeles flott og nyoppusset Pizzanini i Tønsberg, gjort litt forefallende arbeid hjemme, og nå ser de to store gutta på håndball mens jeg blogger i naborommet. Minsten tar en middagslur og er nok klar for ny dyst straks.

Ha en fantastisk uke jenter! I natt skal jeg drømme om rideturer i vårskogen...
Kos og klem fra meg


onsdag 21. januar 2009

JuleminnerRegelen min er noe ny julepynt hvert år. Mye av det gamle får selvfølgelig lov til å følge med, men jeg har blitt stadig mer kritisk og vil ikke ha alt mulig fremme.

I år fikk jeg endelig virkeliggjort drømmen om en sinkbøtte til juletrefot. Vi ble kjempefornøyd! Selv om mannen min tullet om at det så ut som vi hadde kastet juletreet i søppelbøtta:-)

Julen vår ble holdt i hvitt, sølv og masse små søte 'juletrær' overalt. De viktigste ingrediensene ble barna, mannen min og svigerfamilien.

Jeg gleder meg allerede til neste jul. Da kommer mine kjære foreldre hjem fra det store utland og vi skal feire jul på hytta i fjellet, med familiehunden trygt snorkende under stuebordet:-)

Til da, ha et Godt Nyttår alle sammen!
Klemmer, Sussen