fredag 17. april 2009Kjære Blogglandia og bloggvenner-

'Santélivet' er fra og med nå et avsluttet kapittel...
Takk for meg jenter!

Nå vil jeg fokusere på det enkle og gode i livet og ta en sårt tiltrengt og høyst nødvendig pause fra alle 'forpliktelser'. Dersom jeg føler for det senere åpner jeg eventuelt en ny blogg.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer! Jeg kommer nok til å titte inn til dere i ny og ne.

Varme klemmer fra meg

fredag 3. april 2009

BURSDAGSPICNICHva gjør man når 14 elleville andreklassinger skal innta heimen for feiring av Nikkos fylte 8 år ?

Jo, da lager man picnic i stuen:-) !!
Jeg brukte et tøft picnicteppe med vokset bakside(opp), kjøpte inn søte rosa effekter til jentene, og herlig blå effekter til gutta. Det ble paraplydrinker og norske flagg, pølser med brød og lompe, sjokkrosa og lysegrønne cupcakes(muffins), blåbærgele, risboller med sjokolade, og selvfølgelig husets tradisjon: fotballbane-sjokolade-bursdagskake! :-)

Stor suksé! Pølsene forsvant i rekordfart, barn løp mellom etasjene, fordelte gaveoppakking via flasketuten-peker-på, spiste kaker og sang bursdagssang. På slutten 'fisket' ungene med stang fra 3 etasje og ned til spisestuen (hvor jeg gjemte meg og festet på godteposer, og noen ganger en sko osv;-)

En ting jeg merket meg; for en forskjell på gutter og jenter! Wow! Blir litt misunnelig på jente-foreldre jeg... Husets yngste på 1,5 år satt i høystolen sin og fikk spise gele for første gang mens han kikket beundrende på de søte kjole-kledde jentene... Og der satt han lenge uten å kny:-)

Sukkerhøye og gira ble gjestene hentet etter 2 timers intens fest. Som seg hør og bør.
Gjett om den stolte 8åring var fornøyd?! :-) Og mamma og pappa veeeeeldig slitne...