onsdag 24. september 2008

Fransk landstil à la Tinnies Hus...


Det er jo veldig i skuddet med såkalte reclaimed materials, som drivved til møbler.  Her er overflaten på et skrivebord som også finnes i spisebord.  Praktful overflate hva?  Helt nydelig treverk, med masse liv og sjel.  Gamle låvedører som blir brukt på ny...  Ønskeliste nr 1!  Men hvordan forklare mannen dette når jeg insisterte på massiv oljet eik så sent som i fjor...? ;-)For en luksusfølelse det gir å kunne dekke vakre bord med alt det vi har å velge mellom på jobben!  Sånn skulle det sannelig vært hjemme også!  Nydelige dekkebrikker i forvasket lin, kurver fra Riviera Maison, Oak cross stoler i fransk landstil, oliventre, fil-de-fer...  Hva mer kan en romantiker ønske seg... ?
Casagent fører flere typer nydelig servise.  Dette er min favoritt.  Servietten er i forvasket lin.Hvis dette ikke er det nusseligste, vakreste, mest fullkomne eggeglasset vet ikke jeg... Lurer fælt på om jeg ikke bør adoptere med meg noen hjem...  Disse nydelige putene blir jeg bare mer og mer forelsket i!  Har nettopp kjøpt en lik, men med annen tekst, også på fransk.  Til og med mannen min (som innbiller seg at jeg har pute-dilla), syntes det var et godt kjøp!  Den kommer til å være prikken over i-en i tv-stua, bare jeg får trekt om 3-seteren i forvasket lin:-)  Ååååå som jeg gleder meg!  Når det er i boks trekker jeg meg gladelig tilbake til 3 etasje og overlater monster-tvén til mann og barn ved fotballkamper eller playstation!  Hi hi hi-


Som dere sikkert forstår storkoser jeg meg både hjemme og på jobb for tiden.  Nyter høsten til det fulle.  Den praktfulle lufta, klar og frisk, nydelige farger, mindre turister og badegjester i byen, alle mulige unnskyldninger til å kose seg i sofaen med interiørblader, og ikke minst te!  Jippi!

Dataen min er fortsatt til behandling, og nettopp derfor er det dessverre litt lenge mellom hvert innlegg.  Jeg må nemlig vente til mannen får lagt inn bilder, og jeg kan få låne mac´en hans.  

Ha en fortsatt fortreffelig uke jenter!  
Store klemmer fra meg

3 kommentarer:

Kari - My home is my Castle sa...

WOOOOOWWW...
Såå mye lekkert !!! Ja du har jammen en drømmejobb ;)

Det eggeglasset er nnoe av det mest nydeligste jeg har sett..
VIL OG HA !!!

Kariklem

Therese sa...

Herlig oppdekket bord!! Liker godt slik forvasket lin, det blir sånn fin effekt.

Var å besøkte butikken deres på lørdag forresten, da drev 2 stk. på å skrudde sammen et bord (el. noe) som ligner på det du viser her. Hadde med meg snuppa mi, så det ble litt begrenset med titting.
Skulle hatt en tjukk lommebok, gosh - da måtte jeg hatt med meg lastebil for å få med meg alt hjem ;o)
Ha en god dag.

pepperkverna sa...

Nydelige bilder og herlige stemninger!
Hege