lørdag 29. mars 2008

Hjem kjære hjem...


Vi er så heldige som får bo i et vakkert sveitserhus fra 1919 med sjel og atmosfære. Ferdig blir man vel aldri, men hvem vet? Med uante midler og tilstrekkelig med tid kunne jeg kommet langt! :-)
Her er noen smakebiter fra stort og smått..

tirsdag 25. mars 2008

PAY IT FORWARD!

Jeg var en av tre som kommenterte Pay It Forward inne hos MINNELITA ,

dermed blir jeg snart (eller iallfall innen 365 dager) den stolte eier av en gave minnelita enten har kjøpt eller laget selv. Det gleder jeg meg til!
Men det forplikter også, og nå er det min tur til å 'pay it forward'...
De 3 første som kommenterer dette innlegget, får en gave av meg, enten hjemmelaget eller kjøpt - og den skal sendes innen 365 dager.
Men de tre første som svarer, må også sende utfordringen og gaver videre til tre nye.
Pay It Forward
ved å legge igjen en kommentar du også:-)

fredag 7. mars 2008

Preview foto-session hjemme...

Han har glimt i øyet god-gutten vårres! Er'n ikke skjønn?!?!?

I godstolen til Mamma...
Og selvfølgelig er det An-Magritt som er proff-fotografen vår...

Vår og besøk fra våre bæstisa!
Vi fikk besøk helgen som var av An-Magritt og begge ungene. Eldstegutten min hadde regnet ned hele siste måneden så gleden var stor når dagen endelig kom og vi kunne ha det artig sammen!

An-Magritt knipsa i vei og foreviget lille Benjamin, vår-blomstring, ungene både hjemme og ute i Tønsberg, og jeg låner bildene til min blogg! Tusen takk:-) Det var sååååå koselig med besøk hjemmefra! Deilig å nyte våren også...

Endelig nye bilder(takket være An-Magritt:-)

Med sitt fantastiske speilreflekskamera har fotografen vår tatt litt interiørbilder hjemme hos meg mens hun var på besøk. Det blir sannelig noe annet ja... Kanskje en kombinasjon av fotografen og kameraet, i forhold til meg og mitt kamera? :-)


Et lite stilleben med blanding av gammelt og nytt fra Kina, Japan og Norge (veldig meg...)Gamle barnebilder, ny madonna, Garland lampe fra ROOM og Mormor Dagnys heklede løper. Og selvfølgelig skrivebordet Morfar lagde i sin tid. Et av mine favorittsted i hele huset:-)

Min 'hustjener' fra Kina, som alltid står og passer på.Kopi av en 30 meter høy Buddha statue fra Kamakura, Japan. Kjedet har en vennine lagd til meg og telysestakene i fattigmannssølv er fra Verket Interiør.