fredag 13. juni 2008

RING 911 !!!!!

Mannen min klarte å miste pc en min rett i gulvet for et par uker siden...  Og jeg har vært helt handikappet siden.  Får låne hans mac når han er hjemme fra jobb, men jeg hater å bruke den!  Er så uvant...  Så blogg-livet står litt stille for min del mens jeg prøver å finne en god pc-doktor som kan hjelpe min kjære flate venn.  Så inntill videre må dessverre nye bilder, innlegg og utfordringer vente.
Ønsker alle en fantastisk helg uansett vær!
Selv har jeg tyvstartet min interiør karriere, og storkoser meg.  Tinnies Hus er helt fantastisk! :-)
Masse klemmer, Sussen

3 kommentarer:

Hespe sa...

ÅH, godt at det ikke har vært noe annet da. Var begynt å bli litt bekymret for deg jeg....

Håper du har kosa deg siden sist. Sommervarmen her i Oslo har jo tatt en pause, men satser på at den snart er tilbake...

Inntil vi hørs, må du ha det riktig så bra - nyt livet og kooos deg (..også uten pc)..!!

Klem fra Hildegunn :o)

Minnelita sa...

Skjønner. Blitt hjelpeløs uten pc for tiden.Har noen fotooppdrag på som konfirmanter og bryllup. Feks Larsin`. Du får kose deg på Tinnies Hus og se om du finner noe fint som æ like å... Har fri i dag, så i dag bli det rydding over hele huset. Tilog med i skuffer og i kjøleskapet. Det trengs. Ellers ska æ ta me mæ Nemo og gå imot ongan. Einn at guttan snart e ferdi i 1.klasse!!! Har fått pakke fra Australia også. Mads måtte ta med på skola å vise fram, men huska bare at det var fra andre sia av verden.. Fikk gartnersåpe æ da, med skrubb... Mads og Erika fikk nøkkelringer og penner fra Sydney zoo tru æ. Va no en slange med lyd. Skal tegne noen fine tegninger å sende i retur tenkte vi.

Sussen sa...

Så koselig å høre fra dere! :-)
alt bra her, men mac er og blir noe herk altså...
Jeg stortrives på Tinnies og handler mer enn det som godt er...
Ha en fortsatt strålende uke! Jeg lover å komme sterkere tilbake.
Klem, s