onsdag 20. august 2008

For en herlig sommer! :-)

Gammel sinkbalje fylt til randen med vakre pelargonier fra jobben (kjekt å få med over-the-top blomster hjem)

Min kjære adirondack stol og skammel, hvitvasket og veldig deilig lesestol i bakgården vår...
Samme roser som i barndomshjemmet mitt.  Nydelige hva?
Vakre Helgeroas famøse solnedganger slår det meste.  Vi er så heldige å ha et stort deilig sommerhus med hage og bryggerhus pluss vaktmester!  (Svigerfar;-)
Siden jeg så sjelden får blomster kjøper jeg dem likegodt selv.  Friske vakre blomster må man ha, det burde være en kvinnes-rett!Endelig fikk jeg litt tid og hjelp til å få mac`en til å adlyde mine ordre.   Beklager at det har tatt sånn tid...  
En herlig sommer med lange hetebølger var akkurat hva jeg trengte.  Deilige dager både hjemme i hus og hage, Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, hytteferie ved Feren, soltur til Kreta, og masse jobbing på Tinnies Hus har preget mitt liv siden sist.  Jeg stortrives på jobb, småen elsker sin første barnehage, og store- gutten min har blitt andreklassing, i tillegg har mannen min fått en enda bedre stilling i sitt firma, så alt i alt er livet fantastisk!
Jeg håper virkelig at alle dere andre bloggere/lesere har hatt like skjønne måneder som meg.  Snart er det høst, og det er egentlig helt ok.  Høstvarene har begynt å strømme inn dørene på jobben, og det er masse lekkert!  
Jeg har funnet en ¨ny¨interiørbutikk i Tønsberg og den er herlig!  Lune hjem heter den, og har fra før en lekker nettbutikk.  Hyggelig dame som driver stedet også.
Jeg skal snart legge inn noen bilder fra jobben, men i dette innlegget var det dessverre ikke plass.  

God sensommer!
Klemmer fra Sussen

1 kommentar:

Hespe sa...

Sussen - så godt å se deg tilbake!! Har tittet innom deg titt og ofte - savna deg vettu....

Så godt å høre at du har hatt en flott sommer. Jeg har også hatt en fantastisk sommer. Flott tur hjem til Nordfjord, tur til Kiel og ikke mins hverdager i sommer Oslo. Selv om høsten er i snmarsj, er det ikke slutt på sommer og sol for mitt vedkommende. Jeg drar nemlig til Hellas/Kos på fredag, og skal ha to uker under varm sol. Åhhh, gleder meg masse!! Nå i kveld er det koffertpakking. Så var det denne kunsten om å pakke lett da - der er jeg dessverre ikke så flink. Hi, hi - verst er det med sko, skulle gjerne hatt med en 8-10 par...

Ha en fortsatt flott kveld, og fine sensommerdager som kommer...

Klemmer fra Hildegunn :o)