tirsdag 2. desember 2008

Adventstid i heimen

Vår lille engel foreviget av Minnelita, en virkelig fantastisk fotograf. Det var så utrolig deilig å endelig få lerretbilde opp på veggen!


Det nusseligste lille eviggrønne-treet på markedet:-) Den rustikke stjernen fikk jeg av sjefen siden den var litt knekt, men det fikset jeg kjapt med litt blomstertråd!


Den utrolige talentfulle Minnelita lagde denne 'mistelteinen' til meg forrige jul. Nå brukes den ved enhver anledning som unnskyldning til litt kyssing med min kjære ;-) Hi hi. 'Olaf! Æ står under mistelteinen!'


Noe ny julepynt må jeg ha hvert år... Denne nydelige lenken i fattigmannsølv fra Lisbeth Dahl henger nå til pynt på de doble dørene mellom 'hallene' her i inngangspartiet.


Den ser kanskje liten ut, men er på størrelse med en fotball!


Nok en gang må jeg berømme min kjære An-Magritt... Denne nydelige og sjarmerende julekalenderen har hun lagd til min eldste. Der ligger det 2 pokemon kort og en liten cookie hver morgen til stor begeistring (og i og for seg på oppfordring) fra 7 åringen.


Er'n ikke søt?!


I år ble adventsstaken slik... Noen store kongler funnet på vei til barnehagen, noen små julekuler i fattigmannsølv fra Tinnies Hus, store kubbelys fra Ikea, og søte små tallhjerter i sink fra Tornerose. Sølvbrettet har vi arvet av en grandtante av min kjære. Det ble perfekt spør du meg:-)

Som dere kanskje forstår er ikke rødt helt min greie... Hvit, sølv og lilla, det funker bra:-)


Søte julekort fra kjære og nære, samt et lite utvalg av kort fra Jeanne d'Arc. Det søte stativet fant jeg på Lykke i Sandefjord. Litt pynt i trappa må til!Den store kremfargede adventsstjernen lyser opp i mørket. De store lysestakene i sølv fikk vi i bryllupsgave fra svigerinne og svoger. Sviblene dufter rett og slett vidunderlig jul! De nydelige begerene de står i fant jeg på jobben :-)

Til slutt vil jeg få lov til å sitere det første verset i adventsdiktet mamma pleide å si høyt når vi tente lysene i adventsstaken i barndommen min:

'Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.
Det står og brenner for seg selv,
og oss som er tilstede.
Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede.'

Jeg ønsker dere alle en adventstid full av glede, og forhåpentligvis tid til å være sammen med deres kjære mens dere pusler rundt med juleforberedelser. Desember er den koseligste måneden i året. Jeg klarer nesten ikke vente med å pynte huset både inne og ute, hente juletre, bake pepperkaker og hvite kakemenn og ikke minst lussekatter, kjøpe julegaver, og skrive julekort!

Ha en fantastisk uke videre jenter!
Stor klem, Sussen

5 kommentarer:

Mia sa...

Rødt er ikke min greie heller... og jeg også sverger til hvitt og sølv (og ipr også litt brunt...) Nydelig julepynt og dekorasjoner du viser, men aller skjønnest er vel bildet a den lille engelen din; helt herlig, rett og slett!

Mia sa...

Oooopps... litt skrivefeil her... ipr betyr iår, altså! (og a = av!)

Therese sa...

Så fint du har pyntet - den stjernen i "kvist" er knallfin!!.
En behøver jo ikke ha rødt for at det skal bli jul i "heimen". Jeg har nok litt rødt i julen, har noe med barndomsminner å sånn å gjøre tror jeg :o) Men det blir mindre og mindre av det.

Ha en god dag !!

Minnelita sa...

Ojsann. Endelig kom Benji opp på veggen også. Hvor henger det da? Ellers så vil æ takke for all skryt i dette innlegget. Bra vi har lik smak da. Her e det full sjau med pakking og levering av unger og hunder. Skal jo til Dublin i mårråtile!!!! Yeahhh....... Gimli t Snillfjorden, Mads til Sona, Chelsea t Langstein og Erika t nabo`n.

GundaM sa...

Å så nydelig det bildet var da ;0) Og ja, venninna di er helt utrolig flink med det kameraet sitt!!!

Flink med vikletråd er hun også, det visste ejg ikke ;)

Fine bilder av koselig hus du har. Ha ei fin adventstid du og!