fredag 3. april 2009

BURSDAGSPICNICHva gjør man når 14 elleville andreklassinger skal innta heimen for feiring av Nikkos fylte 8 år ?

Jo, da lager man picnic i stuen:-) !!
Jeg brukte et tøft picnicteppe med vokset bakside(opp), kjøpte inn søte rosa effekter til jentene, og herlig blå effekter til gutta. Det ble paraplydrinker og norske flagg, pølser med brød og lompe, sjokkrosa og lysegrønne cupcakes(muffins), blåbærgele, risboller med sjokolade, og selvfølgelig husets tradisjon: fotballbane-sjokolade-bursdagskake! :-)

Stor suksé! Pølsene forsvant i rekordfart, barn løp mellom etasjene, fordelte gaveoppakking via flasketuten-peker-på, spiste kaker og sang bursdagssang. På slutten 'fisket' ungene med stang fra 3 etasje og ned til spisestuen (hvor jeg gjemte meg og festet på godteposer, og noen ganger en sko osv;-)

En ting jeg merket meg; for en forskjell på gutter og jenter! Wow! Blir litt misunnelig på jente-foreldre jeg... Husets yngste på 1,5 år satt i høystolen sin og fikk spise gele for første gang mens han kikket beundrende på de søte kjole-kledde jentene... Og der satt han lenge uten å kny:-)

Sukkerhøye og gira ble gjestene hentet etter 2 timers intens fest. Som seg hør og bør.
Gjett om den stolte 8åring var fornøyd?! :-) Og mamma og pappa veeeeeldig slitne...

4 kommentarer:

Hespe sa...

Hei kjære vennen!!!
Så flott du hadde laget det til til bursdagsfeiring for 8 åringen din...! Dette var jo bare såååå lekkert - og litt "ut om det vanlige". Synes det var helt topp!!!!

Nå er det like før jeg tar påskeferie. "Drar hjem" til Nordfjord nå i kveld/natt, og gleder meg utrolig til noen deilige fridager. Føler det blir godt både for kropp og sjel :o)

Ha en superduper herlig påske -kooos deg masse!!!

Goklem fra Hildegunn

Therese sa...

Hei hei Sussen!
Så herlig picninc du har laget til!! Ungene syntes jo slikt er helt topp!!
Selv har jeg ei jente på 8 og en gutt på 6 år, har faktisk ikke merket så stor forskjell på støynivået i bursdagene deres. Sliten etterpå er man jo uansett :o)

Ønsker deg og familien din en herlig påske - håper vi får masse deilig vårvær!
Klem

Minnelita sa...

Å dæven. Ikke rart du trengte oppladning hos meg?!!!!!! Kålles går det no da.
Kjæm å ordne 8års dagen t Mads å du???? Kan ta det i juni!!!!! ;D

Livs Lyst sa...

Wao! Denne bursdagen spøker du ikke med!! Så flink med alle kakene....!!

Hilsen Ljo