fredag 17. april 2009Kjære Blogglandia og bloggvenner-

'Santélivet' er fra og med nå et avsluttet kapittel...
Takk for meg jenter!

Nå vil jeg fokusere på det enkle og gode i livet og ta en sårt tiltrengt og høyst nødvendig pause fra alle 'forpliktelser'. Dersom jeg føler for det senere åpner jeg eventuelt en ny blogg.

Tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger og kommentarer! Jeg kommer nok til å titte inn til dere i ny og ne.

Varme klemmer fra meg

9 kommentarer:

Therese sa...

Hmmm-det var trist.....
Syntes du har så fin blogg.
Men jeg skjønner jo at det er "en tid for alt" og at det ikke alltid er tid for blogging.
Ønsker deg alt godt og takk for at jeg har fått "følge" deg så langt :o)

Klem

Hespe sa...

Hei venn!
Nei, så kjedelig da - det synest jeg var veldig trist. Men, men skal gjøre som man føler - det er det viktigste! Du vet jo at jeg har kosa meg på bloggen din, så det kommer til å bli et savn, det er sikkert..!! Håper du titter innom meg, og holder kontakt, det hadde jeg satt pris på. OG så håper jeg at du etter en pause kommer tilbake til oss - lov at du gir beskjed...:o)

So log, kjære deg, kos deg og ha det riktig godt!!!!

Skikkelig gooooo klem fra Hildegunn

Hespe sa...

... ja, her etterlot jeg meg skrivefeil i fleng - iallfall - so LONG - ha det godt :o)

Mitt sommerland sa...

Så trist og høre:((...har jo fulgt deg en stund nå..men skjønner at det ikke føles bra når det kanskje blir et stressmoment i en fra før travel hverdag...håper du får tid og lyst til å komme tilbake en dag!
Vil bare si at jeg har kost meg masse her inne og alltid gledet meg til neste innlegg:)
Stor klem fra meg

Mitt sommerland sa...

Hei Sussen!
Så ikke før nå at du hadde lagt igjen en kommentar inne hos meg..
Den evige sofajakten er fortsatt ikke avsluttet;) Forresten artig sammentreff ja,kjente igjen bildet av sofaen din etter at jeg hadde lagt til annonsen....men jeg har nok satt prisen litt høyt.. mange som har ringt, men ingen som vil betale det jeg ønsker...så vi får se, har jo ikke helt bestemt meg heller da.. Har to ektorp stoler + en puff jeg også..i hvitt trekk. De er jo veldig gode å sitte i, men er litt lei av å vaske trekkene..har nemlig en katt som egentlig har egen stol, men som har en tendens til å glemme det av og til..så putene mine er full av brune kattespor som ikke går vekk i vask(har tilogmed lagt trekkene i hvitvask..)Har vurdert å kjøpe trekk i ubleket lin fra Bemz istedet,men ikke kommet så langt ennå...
Det jeg egentlig skulle få frem med dette var at du er jo bare "nødt" til å fortsette bloggingen nå! Vi har jo ikke fått sett stuen din...og jeg er veldig nysgjerrig på den;) Håper dette tas til etterretning og at flere er enige med meg;)

Stor klem fra meg

Mitt sommerland sa...

Har lagt igjen en kommentar til deg inne hos meg:)

Retro Elephant sa...

Kul att du ville delta i min utlottning :)

//Lina

Mitt sommerland sa...

Hei:)
Vet ikke om du leser dette,men håper det går bra med deg...
Må bare fortelle deg at jeg har fulgt rådet ditt! Så i løpet av sommeren har det kommet en ektorp tre-seter sofa i stuen;)Og det ble så fint, kjempefornøyd!
Klem fra meg

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲