fredag 1. februar 2008

Jeg absolutt elsker Interiør!!!Jeg kan se og se i interiørbladet, vandre hvileløst mellom hyllene i interiørbutikker, bli helt firkantet i øynene av å surfe på nettsider med interiør og shoppe mannen min fortvilet... Så mye elsker jeg interiør at jeg er i full gang med interiørstudiet ved NKI.
Nærmest mitt hjerte ligger Shabby chic, men jeg er redd jeg ikke er en fullblods på området. Heller kanskje litt mye mot moderne skandinavisk. Men jeg elsker å blande stiler, gjerne noe gammelt og noe nytt. Med oppvekst i Asia kommer en del inspirasjon derfra også.
Det viktigste for meg er at jeg skaper et hjem, et sted med atmosfære og sjel som vi i familien, og venner som kommer på besøk, kan føle seg hjemme i. Det skal jo også gjenspeile menneskene som bor der. Og ferdig blir man som dere sikkert vet, aldri...
Mine absolutt favoritt butikker er Chic Living i Tønsberg (verdt turen til byen bare for butikkens skyld), Tinnies Hus i Tønsberg, ROOM i Oslo, Bolia, Designers Guild, Hilmers Hus, Verket Interiør, Laura Ashley, Lisbeth Dahl, Milla Boutique, Jane Doe, Bolina, Designtorget, Eske, Shabby, noe så enkelt som Kremmerhuset, og selvfølgelig massevis av nettbutikker(men jeg foretrekker å ta og føle på ting før jeg kjøper de).
Alt i alt har jeg nok min egen stil, og er en perfeksjonist. Blir stadig småmobbet av mannen min for all arrangering frem og tilbake hjemme, for ikke å snakke om alle handleposene jeg prøver å snike inn i ny og ne... Han synes visst at mye av det fantastiske jeg kjøper er nokså unødvendig ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hyggelig å kunne gje deg din første kommentar! Sjølvsagt kan du kopiere teksten. Den er kjempefin, og absolutt til ettertanke... Ha ein strålande dag!

Anonym sa...

...skulle berre tilføye at det er jo hyggeleg at du spør før du kopierer:0)

Heidimor sa...

Hei! Dette var en veldig fin og inspirerende side. Veldig gøy å jobbe med hobbyen sin, man blir litt tussete og rar innimellom....:) Klems

Heidimor sa...

.....på tinnies altså....:)