søndag 17. februar 2008

Å nei!!!!


Kameraet mitt har takket for seg... Nå må jeg vente til mannen min får kjøpt nytt kamera i Vegas. Men det blir i allefall et bra speilrefleks kamera:-) Det gamle var et vanlig Sony digitalt. Ingen nye bilder herfra på en stund. Noen tips i forhold til type speilrefleks å kjøpe?
Hilsen Godteklumpen i Sofakroken

4 kommentarer:

Minnelita sa...

Ja ja, sånn kan det gå. Får komme å ta noen bilder æ da. Bare 11 dager til vi drar nå, sa Erika i dag. Skitvær her i dag så vi tok med ongan på bytur for å se Asterix på omlympiaden på kino. Endte opp på 1.rad i en liten sal så vi måtte strekke nakken for å se. Var helt utslitt etterpå. Aldri mer rad 1 for oss. Dolly Dimples ættepå. Parmapizza te mor. Snaksens. Klæm fra Skårån

Hespe sa...

Heisann!
Så kjedelig!! Blir ekstra gøy da, når du får et nytt speilrefleks å kose deg med...

Jeg har akkurat kjøpt meg speilrefleks selv, Nikon D40, med ekstra objekt. Har bare så vidt prøvt det ut (ingen bilder på bloggen min - foreløbig)- men er jo noe helt annet en mitt gamle digital kamera. Vel, kjekt å ha begge deler. Gleder meg til du "kommer igang" igjen og vi får se fine bilder hos deg :O)

Natti natt fra meg, og herlig kommende uke!

Klem

Anonym sa...

Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min. Er ny her ute så det er koselig å "bli kjent" med noen. så leit med kameraet ditt da. Jeg kjøpte Nikon D80 for litt siden og er kjempefornøyd. Litt innviklet kanskje, men jeg fikk det til etter å ha lest instruksjonsboka..;-)

Nydelig blogg! Har lagt til deg på listen min også:-)

Klem fra Minea

Lisbeth sa...

Uæææ en blogger uten kamera er jo som en fisk på land, fniis. Deilig med nytt kamera. Måtte kjøpe nytt i forrige uke da mitt gamle gikk i gulvet... men har vanlig digitalt jeg da, er egentlig superfornøyd med det.
Ha en flott kveld.
Klem