torsdag 21. februar 2008

Når Lille Bolla blir litt større vil jeg jobbe med interiør!

Øyesykepleieren har bestemt seg... Livet er for kort til å kaste bort tiden på et yrke som bare føles som en jobb. Jeg vil bruke dagene mine på noe jeg virkelig brenner for, nemlig interiør! Tenk dere, så fantastisk! Å endelig vite hva man virkelig vil, og så gjøre noe med det. Litt over halvveis i interiørkonsulent utdannelsen nå, og kun måneder igjen av mamma-permisjonen. Så bærer det avsted til drømmejobben! Håper jeg... Har såvidt begynt å forhøre meg, så dette blir spennende! Så får pappa og Lille Bolla styre huset til over sommeren:-)

7 kommentarer:

Hespe sa...

Så skjønn "lille bolla" er....

Enig med deg - livet er for kort - og du verden så deilig det må være å bestemme seg for å leve ut drømmen... Er lett for at en faller inn i en bane, og tenker at det er for kompliert, tør ikke, bla, bla, bla... Så derfor - GRATULERER så mye, jeg er så glad på dine vegne :O)

Lykke til videre med interiørkonsulent utdannelsen din!!

Klemmers på en torsdag, med ønske om en flott dag!

Lene sa...

Hei, Sussen og Bolla :)

Jaa, det er deilig å endelig finne ut hva man vil bli når man blir stor - eller når bolla blir stor ;)) Jeg går da litt motsatt vei ;) Etter mange år som både selger, dekoratør og daglig leder innen interiørbransjen, studerer jeg nå til vernepleier. Jobber innen faget og stooortrives - men det har jeg egentlig alltid gjort i jobbsammenheng - og det er det viktigste - å trives og å føle at man gjør nytte for seg :)

Og så ser jeg du søker tips om et godt kamera. Vi er da Nikonmaner her i gården.Nikon D40x er et bra nybegynnerkamera. Haha, her i gården har min mann prakket på oss enda mer avanserte - men han leser altså alt han kommer over av fotostoff - og skal prakke dette på stakkar meg... Og så jeg, som ikke er venn med en eneste bruksanvisning, og aller best liker å prøve meg fram på egenhånd. Phu... Skulle gjerne heller startet med et D40x, men...... MÅÅÅ visst bare lære meg, så kanskje bruksanvisninger blir min sengelektyre under ferien vår om halvannen ukes tid :)

Ha en finfin dag :)

Minnelita sa...

Det er fint snuppa. Fint bilde av Bolla ja. (Æ e jo flink) Nå er det bare 4,5 dager til vi drar.... Har nettopp kommet hjem fra hyttetur på Sonvatna. Lånte hytta til jeger og fisk der oppe. Nå var det sannelig godt å komme heim. Dusjen var himmelsk. Mads og ST fikk hver sin fisk. Og Nemo tok et lemen!! Jippi han har jaktinstinkt! Sola skinner i Trøndelag , men det blåser. Ellers påskestemning i dag. Gleder oss på ny tur. Veldig ;D. Hæls gutta boys.

Lisbeth sa...

nei så gøy st du vil jobbe med det du brenner for! Man har vel alle godt av et skifte i ny og ne! Lykke til, følger spent med!
Klem

Marte sa...

Hei:) Så nydelig "lille bolla" er;)

Takk for kommentar hos meg (for lenge siden, jeg har vært litt fraværende her i bloggverden)

Så deilig å vite at man er sikker på yrkesvalget sitt:) Jeg studerer til å bli siviløkonom, men det er interiør jeg brenner for. Tror jeg tar noe interiør på toppen:) Har du hørt om en interiør økonom før?

Du viser flotte bilder på bloggen din, og flotte "småsaker":)

Ha en fin tirsdag!
Klem fra marte

Marte sa...

Jeg har forresten linket deg på siden min:)

Mona. sa...

Oiiii,så spennende...jeg har tatt samme studiet,og du verden for en jobb det er......vi var 4 av 12 ,som fullførte...!! Utrolig mye som tar tid,men jeg koste meg igjennom allt !! Håper du også gjør det,og det gjør du nok,når jeg ser hvordan du brenner for dette !! Stå på ! Tar du selvstudie,eller delvis med lærer ? Vi hadde lærer den første delen,og det var veldig lærerikt,da hun var arkitekt,og lærte oss utrolig mye. Fikk masse gode ord,og da fikk man jo også guts til å fortsette,og det var kjempeviktig......satt mange netter oppe,og jobba......plutselig kom jeg på en løsning,og da var det bare og sette seg ved tegnebrettet !! Kos deg,og ha en fin uke :)