torsdag 6. november 2008

Så var snart helgen her igjen :-)

Så var helgen like rundt hjørnet igjen. Hverdagene flyr avgårde, og ukene går så fort at jeg føler ikke lenger at bare døgnet mangler noen timer, men at uken også mangler noen dager... De siste par ukene har i tillegg det som kunne gått galt gått galt. Her snakker vi sykdom blant både barn og voksne, vannlekkasje fra badet, ødelagt rygg, osv osv... Desto deiligere er det å kunne slappe av og nyte synet fra alle de vakre bildene på bloggene der ute. Så godt å koble av fra livets harde realiteter og bare se og lese om skjønne interiører, matgleder og livsnytelse:-)

Så god helg til dere alle sammen!
Selv skal jeg ha hjemme-alene-fest med sønnene mine i morgen kveld. Middagen inntas på MacDonalds etter oppfordring fra den eldste... Vi skal være sent oppe og se 'Skal vi danse?'. Lørdag morgen skal hele familien på Hotell frokost med gode venner :-) Jippi! Senere på dagen kommer barnevaktene (svigers) og da bærer det avsted til Oslo for lillebrors store 30 årsdagsfest. Det er utkledningsfest, og vi skal dra som pirater! He he. Jeg er Elizabeth Swan, mens min kjære er den fantastiske Captain Jack Sparrow... Kan bli bra!

Søndagen kan man jo håpe blir ren avslappning før en ny uke starter igjen...

Her er et lite utvalg av detaljer fra mitt hjem. Prinsesseovnen er like vakker som den er trofast. Saueskinnet henger bare til pynt over rekkverket. Hjerteeføyen var en innflyttingsgave fra venner og står like vakker som den gjorde for halvannet år siden.

Stor klem fra meg

6 kommentarer:

Hespe sa...

Heisann...
Ja, dagene fyker avsted så fort at det er vanskelig å henge med i svingene. Du har jo hatt litt å stri med de siste par ukene også - vi får krydde fingrene for bedre tider :o)

Hørest iallfall ut som du får en strålende flott helg - koos deg masse :o)

Klemmer fra Hildegunn

Hespe sa...

Hi, hi - imponerende rettskriving ;o)

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Ønsker deg en flott helg!

Varm klem fra Vibeke

Ingunn LGF sa...

Kose deg masse i helga, du har iaf ballkortet fulltegnet! :-) Nydelig ovn forresten.

Lilla sa...

For en flott ovn! Ser veldig koselig ut hjemme hos dere.
Mc Donalds middag må til en gang i blandt, og spesielt på hjemmealene kvelder, da smaker det godt!

Håper dere hadde en morsom kveld i går!

Klem

Maliva`s verden sa...

Hei, vil bare si at du har en nydelig og inspirerende blogg....som vil bli lagt til mine favoritter:)
Malivasverden