onsdag 11. februar 2009

Forvandling fra oljet eik til 'hvittet' eik -
Neste prosjekt:

Man kan ikke bare handle inn hele tiden har jeg funnet ut. Så da må man gjøre noe med det man allerede har. Kjøkkenet vårt er italiensk og kostet ganske mye. Vi bestilte tykke benkeplater i oljet eik og 'svevende' åpne hyller for at kjøkkenet ikke skulle virke så lukket og kompakt. Problemet nå er at jeg synes de er vel gylne.
En god kollega av meg ga meg tipset med å olje med hvitolje etter å ha fjernet det gamle oljelaget. Bare jeg får tid, krefter og styrke nok til å sette igang med prosjektet skal jeg prøve. Først på en liten lite synlig flekk selvfølgelig, før jeg setter igang for fullt. Tror dere det kan bli fint? Med litt lysere, hvitaktige benkeplater og hyller? Passer kanskje bedre inn i stilen ellers i huset også...

Håper på tips eller gode råd fra bloggvennene mine:-)

Klemmer fra Sussen

5 kommentarer:

NIB sa...

Heihei! Akkurat dette tenkte jeg å gjøre også; men som du trenger jeg litt tips! Prøvede meg litt avkapp av benleplaten i sommer, men tok for mye hvitt i oljen slik at det bare ble rart, og har ikke turt igjen! Gleder meg til å se om du får noen gode råd jeg også kan snappe opp:)

NIB sa...

Uff, trodde jeg var logget inn som "meg", jeg.
Hilsen fru Pink:)

Crinoline sa...

Tror det blir fint.Har ingen erfaring,men så i en blogg noe om behandling av benkeplater.Kanskje du kan finne noe der.Er ikke helt sikker,men lurer på om det er hos mali-mo(?)

Hespe sa...

Hei Sussen....
Så bra å høre at pakken er kommet frem alt (imponerende av posten), og ikke minst så BRA at du ble fornøgd!!! Synes "din" tekst på putene ble veldig flott, så kommer vel kanskje til å "stjele" med meg denne ideen videre...

Ha en superflott søndag i morgen - kooos deg masse!

Gooo klem fra Hildegunn

Therese sa...

Tror sikkert at det kommer til å bli fint!!!

Men det er nok en del jobb, så jeg skjønner godt at tiden og ikke minst lysten må være tilstede så det "monner" :o)
Vi har også noen sånne svevende hyller på kjøkkene (bare korte små), men ikke i "edel" tresort slik som dere :) Jeg malte dem i sammen farge som veggen og er i grunn fornøyd med det.
Lykke til og ha en god søndag.
Klem