onsdag 18. februar 2009

Spisestue og stue

Min kjære kjøpte en kjempedeilig og stor lesestol til meg; Ektorp fra Ikea:-) Vi flyttet rundt på alt mulig i spisestuen og laget en egen lesekrok foran peisen. Jeg skal sannelig ordne og dandere litt i kveld for å få tatt noen stemningsbilder! Bildecollagen fra bryllupsfesten vår har vår kjære familiefotograf An-Magritt ordnet, jeg har hengt lyslenke over som pynt og bildebelysning... Jeg tok dette bilde fra vindeltrappen som går fra spisestuen og opp i 3 etasje. Det er åpent helt opp og er ca 5-6 meter helt opp! Med mørke bjelker ser det riktig så sjarmerende og rustikt ut!


Denne fantastiske vakre og gamle gyngehesten fikk jeg kjøpt ferdig restaurert fra Landcharm.no
De har mye for oss som liker vakre gamle ting med sjel... Pakken lå klar på posten bare 2 dager etter bestilling! Snakk om kjapp service!
Det ble stor iver og ståhei i stua da minsten skulle prøve-ri for aller første gang! Snakk om glede!


Dette vakre rose-mønstrete quilteteppe fra Jeanne d'arc Living kjøpte jeg for å ha oppi den nye lesestolen min. Ble litt for sterilt uten noen accessoirer synes jeg:-) Dessuten blir den jo enda mykere og deiligere med det tykke pleddet i. Nå mangler jeg bare en hvit langhåret saueskinnfell til å legge over puffen!


Serviettholderen fikk jeg i julegave i fjor, og selv om dette er juleservietter med 'Hellige natt' på fransk er de så diskre at de får brukes i februar også...


Minsten digger den nye kroken å utforske, spesielt den nye leselampen med kjede å trekke i for å slå av og på (IKEA). Myke deilige puter (TineK) må til, og jeg synes det ble riktig så innbydende:-)


Denne rustikke kurven fra House Doctor har jeg ønsket meg lenge. Kjekt sted å oppbevare ekstra puter og pledd.

Denne hvite gyngestolen fikk eldstegutten av Mormor og Besse når han var liten. Nå har minsten i huset arvet den. Gjett om det er populært med egen stol! Puten derimot blir kastet veggimellom...

Vin ja, det er vi glad i! Fine korker samler jeg på. Mye god stemning og gamle minner oppi denne sølvbollen ja. Hi hi


Stearinlys står klart i hele huset. Jeg sverger til IKEAs Vi brenner i gjennomsnitt 5 vanlige, og 8 telys hver dag... Oi!!


Ble så fornøyd med 1700 talls rullegardinene mine at jeg bare må legge ut et bilde til! Lekkert hva? Det ble akkurat slik jeg hadde håpet:-)


Drømmer om å få sydd noen loose-cover i hvitt til de to gamle blå stolene våre. Mannen min er vel ikke helt enig... Pleddet blir brukt som prøvekanin enn så lenge ;-) He he


Jeg samler på søte, rustikke tresneller med bånd. Det er alltid bruk for dem på et eller annet vis, og så er det så dekorativt i kurven når de ligger der!

10 kommentarer:

My home is my Castle - by Kari sa...

Woooww..
Sååå mye flott du viser :))
Den stolen har jeg og, og er sååå fornøyd med den ;) Deilig å sitte i er den og...
Gardinene dine var superlekre.... Er de vansklige å sy ??? Kunne godt hatt sånne her ;)

Alt det andre du viste var og helt nydelig :)

Klem,Kari

Minnelita sa...

Reklame-hjørnet mitt!!!!! ;D

Therese sa...

Nyyydelig hjørne du har fått deg!!
Syntes det ser ut som du har både inspirasjon og ideer så det monner!
I allefall gir du meg det :o)

Du den gamle stolen er skjønn (si i fra hvis du blir lei den... det skal vel mye til :o)).
Syntes gardinene dine er knallfine også, kunne tenkt meg slike 1700-tallsgardiner selv. Har det ikke helt klart for meg hvordan de "fungerer" ennå!!!

Ha en god uke, klem

Rannveig sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Mitt sommerland sa...

Hei:)
Jeg er så glad jeg kom over bloggen din, blir i så godt humør av å titte inn her! Du har drømmehuset og jeg elsker stilen din! Tror faktisk vi har noe likt også...ektorp stolen er absolutt å anbefale ja;)
Ble veldig inspirert av brylluscollagen din, skulle gjerne hatt en sånn...

Klem fra meg

Hespe sa...

Hei vennen...
Nå er det blitt litt for lenge siden sist jeg var innom deg - sukk - dagene går jo ifra meg...

Jeg har ikke hatt vinterferie, men jobbet og slitt... ;o) Neida, liker å spare ferien jeg, slik at jeg får to perioder med "sommerferie". Må alltid ha med meg to uker til Hellas i august, og så må jeg jo alltid hjem til mamma og pappa i løpet av sommeren også. Ingenting er som livet på landet en deilig sommerdag :o)

Såååå masse flotte bilder du viser oss - du har virkelig et utrolig flott hjem. Falt så pladask for de herlige putene du har i sofaen i tv-stuen - spesielt de med madonnaen på - bare helt nyyyydelig altså....!!! Så kos også at du viser bilde av lavendelputene jeg laget til deg også :o)

Da må du ha en flott uke til vi snakkes igjen - kos deg!!!!

Stor goklem fra Hildegunn

Sussen sa...

Mitt Sommerland!
Det går ikke ann å legge inn kommentar inne hos deg, i hvertfall klarer ikke jeg det.. Skulle gjerne ha 'pratet' med deg, men klarer altså ikke å nå deg. Leser du dette må du gjerne sende meg emailen din, eller sjekke om det er noe du kan gjøre på bloggen din i forhold til kommentarer. Jeg har skrevet flere kommentarer og kommer dit jeg skal fylle i en kode, men koden dukker aldri opp...
Tusen takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg!
Klemmer, Sussen

Mitt sommerland sa...

Hei igjen:)
Tror jeg har fikset det nå? Er ganske så fersk på dette, men det kommer seg vel etterhvert;)

Emilie Kristin sa...

Hei! du sitter jammen sent oppe og skriver blogg:) Håper det går bra med deg! Er godt fornøyd med at du har satt opp Tsingtao under favoritter, det er det ikke lenge til jeg skal bøtte nedpå med, namnam! Var det en koselig helg? Klem fra Mili

Anonym sa...

情趣用品,情趣,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品