lørdag 18. oktober 2008

God helg jenter!!!

Etter en lang uke med mye jobbing, ærender, foreldremøter i skolen, syke barn, bortreist mann og opp- og nedturer, er lørdagskvelden ekstra god å ha:-) Fru Enebær (Morten) har ordna verdens beste pesto, salte mandler og foccacia brød. Deilig! Ellers er jeg og gutta mine strålende fornøyd med den nye store kisten vår fra Riviera Maison. Det stakkars Ikea-salongbordet hadde takket for seg. Det funker kjempebra, og vi synes stuen ble flere hakk kulere med kisten. Vi bruker et brett på toppen for å sette fra oss glass osv. 'Bordflaten' må uansett ryddes fullstendig på dagtid når småen herjer rundt...
Det er hus-, hytte- og interiørmesse i Tønsberg i helgen. I dag jobbet jeg i butikken (masse kunder og mye å gjøre), og i morgen skal jeg stå på standen vår. Det blir gøy! :-)
Ønsker dere alle en avslappende og deilig helg!
Klemmer, Sussen

4 kommentarer:

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Det er alltid så herlig å komme inn hit, nydelig og vakkert er det her!
Kan jeg være så frekk å spørre om navnet på kunstneren som har malt englemaleriet du fikk av mannen din?Noe av det vakreste jeg har sett, heldig du :o)

Vibeke

Hespe sa...

Hei på deg i natten...

Stikker innom deg en snartur, etter at jeg har sendt venninnebesøk hjem... Har hatt en hyggelig kveld med deilig mat, vin og masse skravling. Nå er jeg rimelig trett, og må finne puta...

Ønsker deg en flott søndag!

Klemmer fra Hildgunn :o)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min.
Her var det avslappende og god stemning. Riktig helgestemning - trenger det i dag som det er mandag. Det så så herlig ut med kakao og skum i koppen i innlegget under også. Ja, jeg er enig at slikt er veldig viktig sammen med ungene. Det kan lett bli en del husarbeid, styr og mas i hverdagen, så jammen er det viktig å veie opp litt!
Så kjempekoselig ut i stua deres! Ha en fortsatt fin kveld! Trine

Ida sa...

Så koselig dere har det :)

Likte spesielt kisten dere hadde i stuen.. den gjorde seg virkelig. Utrolig fint med alle de søte putene i sofaen!

Ha en fin kveld :)