onsdag 8. oktober 2008

Pusler litt rundt her hjemme...

De fine glasskrukkene fra Rosendal som jeg bruker til havregryn, makaroni og brunt sukker har fått litt pynt i form av grov hyssing og sink-kors. Litt mindre kjedelig!

Dere ser forresten deler av vår heltre kjøkkenbenk i eik. Den går oppover veggen også, i stedet for feks fliser. Den er veldig gylden, og en god kollega av meg har gitt meg et lurt tips: neste gang jeg skal olje skal jeg først bruke en møbelrens med veldig fin ståltråd for å fjerne det gamle laget, og så påføre olje med hvitfarge for å dempe gulskjæret:-) Gleder meg til å se resultatet! Men prøver først på et lite synlig område... Skal gjøre det samme på spisebordet i oljet heltre eik også. Rart hvor fort man forandrer mening? Kjøpte begge deler i fjor...

Og kokken, det er vanligvis mannen min det:-)


Denne nydelige kurven fra Riviera har jeg siklet etter lenge... Jeg fant ut at det er så synd det vakre gamle sølvbestikket etter Besse ikke brukes eller synes, så nå står det til disposisjon midt på kjøkkenøya! Det har jeg fått skryt for!


Langs den ene veggen med skråtak på kjøkkenet har jeg kjøpt en fin benk med kurver til oppbevaring av leker osv. Deilig å slippe leker som flyter overalt... De nydelige putene fra Anouska pynter opp og kan brukes på begge sider. I vinduskarmen er det et sammensurium av lykter, gamle jern-tekanner, orkideer, trøffelolje på sølvfat og presskanne med nydelig genser fra Dans på Roser. Jeg har hengt opp grov hyssing over det lave, lange vinduet og hengt på masse kort, bilder osv med søte klyper. Litt humoristisk og veldig nuskete synes jeg:-)Min favoritt kokebok... Hi hi hi. Pluss den nydelige tesilen i sølv med fat jeg kjøpte på Chic Living i vår. Usj! Når jeg ser den fargen på kjøkkenbenken grøsser jeg! Her skal det jobbes! Nå ble bildene ganske gule pga lyset da, men det får da være måte på! :-)

Ingen kommentarer: